Andre Kuipers 1.2

Het meest spectaculaire moment van de ruimtereis van Andry© Kuipers "œ het aan boord stappen van de ISS "œ mag dan misschien achter de rug zijn, er is nog van alles om tijdens de ruimtereis van de Nederlandse astronaut te volgen. De beoogde ...

Andre Kuipers 1.2

Het meest spectaculaire moment van de ruimtereis van Andry© Kuipers "œ het aan boord stappen van de ISS "œ mag dan misschien achter de rug zijn, er is nog van alles om tijdens de ruimtereis van de Nederlandse astronaut te volgen. De beoogde landing vindt namelijk pas op 16 mei plaats. De Andre Kuipers applicatie gewijd aan de ruimtevaarder, laat alles zien wat hij virtueel de wereld in slingert. Van tweets tot blogs tot de laatste video"s op zijn YouTube-kanaal.

Ook kan je in de applicatie achtergrondinformatie over de astronaut, de ISS en zijn missie lezen. Er is een infografiek waarin je de satelliet van binnen begluurt en met de Coverflow-weergave kan je door foto"s van Kuipers swipen. De belangrijkste elementen zijn echter de actuele onderdelen, die via RSS-feeds bijgehouden worden. Je kan zijn laatste uitgebreide blogs lezen, zijn laatste uitspattingen op Twitter volgen en zijn laatste YouTube-video"s bekijken. Daarin laat hij bijvoorbeeld zien hoe een ruimtetoilet werkt. Als laatste kan je ook de huidige positie van de ISS ten opzichte van de Aarde bekijken onder het tabblad Live ISS. De weergave wordt om de paar seconde ververst.

   Top Software

New Software

Top Search

Latest Reviews